Είστε εδώ: Αρχική Σελίδα arrow Τα Νέα μας
Καλώς ήρθατε στο Νέο Ιστότοπο των Βρεφικών και Παιδικών σταθμών του Δήμου Κορυδαλλού !

Τα Νέα μας

Ανακοίνωση

Tuesday, 06 November 2012

Αγαπητοί γονείς ,

Η δημοτική αρχή και εγώ προσωπικά, μένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις  μας για τις προσλήψεις παιδαγωγικού προσωπικού, σας ενημερώνω ότι η προκήρυξη των 6 Τ.Ε. Βρεφονηπιοκόμων ολοκληρώθηκε στις 22/10/2012, και ήδη στις 24/10/2012 είχαμε τα αποτελέσματα. Θα ξεκινήσουν  να εργάζονται στους παιδικούς σταθμούς μας από 1/11/2012.
Ευχαριστώ θερμά το Διοικητικό Προσωπικό, την κ. Κουτσούκου Πόπη και τον κ. Μανούσο Απόστολο για την ευσυνειδησία που τους διακρίνει και την πλήρη συναίσθηση των αναγκών της υπηρεσίας, πάντα προς όφελος των παιδιών.
Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται η προκήρυξη για τις 6 Π.Ε. Νηπιαγωγών που λήγει στις 5/11/2012, οι οποίοι ανήκουν στην εκπαιδευτική βαθμίδα σύμφωνα με τον ΑΣΕΠ. Γνωρίζοντας πόσο υπεύθυνα εργάζεται το παραπάνω διοικητικό προσωπικό, θα έχουμε τα αποτελέσματα των συμβάσεων μέσα στο Νοέμβριο .

Διαβάστε περισσότερα...

Ένα νέο μεγάλο έργο στην πόλη μας - Δημοπρατήθηκε το 21ο Νηπιαγωγείο

Tuesday, 30 October 2012

ergo_mathiton_ERTEKO_newΜε ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για την κατασκευή του 21ου Νηπιαγωγείου Κορυδαλλού επί των οδών Αισχύλου 17, Επαμεινώνδα & Θεσπιέων, αφού μετά την ένταξη του στο ΕΣΠΑ τον Αύγουστο, δημοπρατήθηκε πριν από λίγες μέρες από τον ΟΣΚ.
Το νέο Νηπιαγωγείο περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρο ανάπαυσης των νηπίων, τραπεζαρία, γραφεία, κοινόχρηστους χώρους και χώρους υγιεινής συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ, ενώ θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο επιφάνειας 875.14 τμ.
Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη του έργου εξέφρασε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία του για την προσχολική αγωγή.
«Η κατασκευή του 21ου Νηπιαγωγείου εντάσσεται στο σχεδιασμό μας για την ολοκλήρωση των υποδομών στο χώρο της παιδείας. Παρά τις δύσκολες εποχές που διανύει η χώρα, ο Δήμος Κορυδαλλού διεκδικεί και κερδίζει τα έργα που έχει ανάγκη η πόλη, χάρη στη σωστή προετοιμασία, τη σοβαρότητα και τη μεθοδικότητα, αξιοποιώντας όλες τις πηγές χρηματοδότησης».
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες μέρες ξεκινά εκ νέου το έργο κατασκευής του 6ου- 8ου Δημοτικού, που είχε σταματήσει με ευθύνη του αναδόχου του έργου και επαναδημοπρατήθηκε από τον ΟΣΚ μετά από προσπάθειες της δημοτικής αρχής.

Ακούσατε...ακούσατε...παράσταση Καραγκιόζη...

Friday, 28 September 2012

Παράσταση Καραγκιόζη στο Δημοτικό Αμφιθέατρο "Θανάσης Βέγγος" σήμερα Παρασκευή 28/09 στις 8 μ.μ.

"Ο Καραγκιόζης και οι 7 γαμπροί στο κιούπι"

epta_gamproi_sto_kioupiΤο εξαιρετικό στοιχείο της σημερινής παράστασης Καραγκιόζη στο Δήμο μας είναι ότι λαϊκοί οργανοπαίκτες θα αποδώσουν ζωντανά τη μουσική που πλαισιώνει τη παράσταση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου ο Δήμος μας καλεί εναλλακτικά να φέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την στήριξη των συμπολιτών μας που πλήττονται περισσότερο από την κρίση.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης βλέποντας την μέχρι τώρα ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου να δημιουργήσουν Τράπεζα Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης επισημαίνει σε δήλωσή του:

«Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπει κανείς παιδιά και μεγάλους να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, πολλές φορές από το υστέρημά τους. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ακόμη περίσσευμα ψυχής και ανθρωπιάς. Εμείς ως Δήμος δεν θα σταματήσουμε εδώ. Οι δράσεις του προγράμματος Στηρί-ΖΩ επεκτείνονται και στον τομέα της Δημόσιας Υγείας με δωρεάν εμβολιασμούς παιδιών ανασφάλιστων οικογενειών και μαστογραφίες σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες. Είμαστε και θα παραμείνουμε κοινωνία και ειδικά σε αυτή την περίοδο εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να υπερασπιστούμε τον κοινωνικό ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και να στηρίξουμε την Κορυδαλλιώτικη οικογένεια»


Πρόγραμμα "Στηρί- ΖΩ" - Εμβολιασμοί παιδιών ανασφάλιστων οικογενειών

Thursday, 20 September 2012

emvoliasmoiΗ αύξηση του αριθμού των ανασφάλιστων οικογενειών είναι μια ακόμα συνέπεια της κρίσης, αφού υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 300.000 πρώην έμποροι και επιχειρηματίες, έχουν χάσει την ασφαλιστική τους κάλυψη λόγω οφειλών στον ΟΑΕΕ, ενώ ένας στους τέσσερις εργαζόμενους παρέχει εργασία ανασφάλιστος.
Η δυσκολία πρόσβασης των ανασφάλιστων οικογενειών στις υπηρεσίες υγείας έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των μη εμβολιασμένων παιδιών και είναι ορατός ο κίνδυνος έξαρσης ασθενειών στον παιδικό πληθυσμό λόγω της παραμέλησης του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών.
Το Γραφείο Αγωγής & Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία με την ΜΚΟ Αποστολή "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" οργανώνει για την νέα σχολική χρονιά (2012-2013) εκστρατεία εμβολιασμού των παιδιών των ανασφάλιστων Ελλήνων και μεταναστών που κατοικούν στο Δήμο μας.
Η προσφορά των εμβολίων θα γίνει από την ΜΚΟ Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ κι ο εμβολιασμός, από εθελοντές γιατρούς και νοσηλευτές της οργάνωσης σε συνεργασία με παιδίατρο και το προσωπικό του Γραφείου Αγωγής & Προαγωγής Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα...

Με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ και εναλλακτικό εισιτήριο ΤΡΟΦΙΜΑ και ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Thursday, 13 September 2012

Μαζεύουμε βασικά είδη καθημερινής διατροφής, ατομικής υγιεινής και καθαριότητας

politismos_allilegiis700

<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 64 - 72 από 285
 

Επισκέπτες

 This site has seen 7.697.292 hits to-date.   This site has seen 7.697.292 hits to-date.   This site has seen 7.697.292 hits to-date.   This site has seen 7.697.292 hits to-date.   This site has seen 7.697.292 hits to-date.   This site has seen 7.697.292 hits to-date.   This site has seen 7.697.292 hits to-date.

Δημοσκόπηση

Σας αρέσει ο ιστότοπος μας;

Αποτελέσματα
Δημοσκόπιο
ΕΔΑΠΕ Δήμου Κορυδαλλού
Σταύρος Κασιμάτης
Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Δήμου Κορυδαλλού
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Πολιτισμού
Δήμος Κορυδαλλού
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Αθλητισμού
Cine Παραδεισος

Ο Καιρός στον Κορυδαλλό

 Ο καιρός τώρα
Καθαρός Καθαρός
Θερμοκρασία: 19 °C
Sunday, 23 Sep
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 19 ως 31 °C
Monday, 24 Sep
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 20 ως 31 °C
Tuesday, 25 Sep
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 17 ως 26 °C

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 29 επισκέπτες σε σύνδεση

Συνδικάτο

RSS 2.0
ATOM 0.3