Είστε εδώ: Αρχική Σελίδα arrow Τα Νέα μας
Καλώς ήρθατε στο Νέο Ιστότοπο των Βρεφικών και Παιδικών σταθμών του Δήμου Κορυδαλλού !

Τα Νέα μας

Επιστολή Υφυπουργού προς το Συμβούλιο της Επικρατείας

Thursday, 17 May 2012

Στο μεταξύ με σκοπό την επίλυση του μεγάλου θέματος της δυσλειτουργίας των δήμων εξ αιτίας της απαγόρευσης προσλήψεων, ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρης Κουκουλόπουλος, με επιστολή του προς το Συμβούλιο της Επικρατείας ζητεί να γίνουν 9.403 κατ' εξαίρεση προσλήψεις για τους δήμους της χώρας, (και συγκεκριμένα 4.703 προσλήψεις στις υπηρεσίες καθαριότητας, 4.000 συμβάσεις για ναυαγοσώστες, δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς και πυρασφάλεια, 500 υδρονομείς άρδευσης και 700 στελέχη για τις δημοτικές παιδικές κατασκηνώσεις) καθώς όπως αναφέρει:

Διαβάστε περισσότερα...

Δωρεάν εξετάσεις την Ημέρα της Μητέρας - Κυριακή 13 Μαΐου

Thursday, 10 May 2012

mothers_day_2012Δωρεάν εξετάσεις προσφέρει το μαιευτήριο «Μητέρα» σε όλες τις γυναίκες που θα το επισκεφθούν την Κυριακή 13 Μαΐου, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.

Οι δωρεάν εξετάσεις αφορούν σε:
-  Εξέταση Β' Χοριακής Γοναδοτροπίνης, για τις γυναίκες που θέλουν να μάθουν εάν θα γίνουν μητέρες. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης, παρέχεται η δυνατότητα προνομιακού τιμοκαταλόγου για εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου.
-   Προληπτικό Έλεγχο Αναιμίας για όλες τις μητέρες και για τα παιδιά τους, Παιδιατρικό Check up ή κλινική εξέταση στο Ιατρείο Ελέγχου Βάρους Παίδων/ Εφήβων του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ.
-   Προληπτικό Ελεγχο Οστεοπόρωσης για τις γυναίκες άνω των 50 ετών.

Οι παραπάνω παροχές ισχύουν κατόπιν ραντεβού, μέχρι τέλος του χρόνου.

Αιτήσεις εγγραφών μέσω Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Wednesday, 09 May 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

eetaaΣας ενημερώνουμε ότι οι Βρεφονηπιακοί &  Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας έχουν επιλεγεί με 3 Δομές στο πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας  Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) για την δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για την περίοδο 2011-2012 και 2012-2013 που αφορά ωφελούμενες μητέρες ( εργαζόμενες, άνεργες εκτός δημοσίων υπαλλήλων ) με παιδιά ηλικίας 2,5ετών  και άνω .
Από την μέχρι τώρα ενημέρωση για την περίοδο φιλοξενίας «Σεπτέμβριο του 2012 έως Ιούλιο 2013», οι αιτήσεις υπολογίζεται ότι θα γίνουν στο διάστημα 15 Ιουνίου με 15 Ιουλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες : www.eetaa.gr ή στα τηλέφωνά μας 2104949298 - 2104946113  

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αιτήσεις προς τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς που ξεκινούν στις 14/5/2012 είναι ανεξάρτητες από τις αιτήσεις της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος
Ελένη Γαλανοπούλου

Το παιδί, η αποδοχή και η έγκριση των γονιών του

Tuesday, 08 May 2012

loveΈνα ερώτημα που έρχεται από παλιά σχετικά με τη γονική αγάπη είναι αν το να τα αγαπάμε είναι αρκετό, ή αν πρέπει να αγαπάμε τα παιδιά χωρίς όρους γι' αυτό που κάνουν ή γι' αυτό που είναι.

Αγαπάμε τα παιδιά και τα επαινούμε ανάλογα με τις επιτυχίες στους στο σχολείο ή με το να προπονούνται σταθερά στα σπορ που τους έχουμε επιλέξει, δηλαδή γενικότερα μόνον όταν κάνουν ό,τι αποφασίζουμε εμείς ότι είναι καλό; Μήπως ο έπαινος γίνεται έτσι άλλη μια μέθοδος ελέγχου;
Αγαπάμε τα παιδιά χωρίς όρους γι' αυτό που είναι, τα αποδεχόμαστε χωρίς όρους;

Μπορούμε να δούμε τα πράγματα απ' τη πλευρά των παιδιών; Αισθάνονται ότι τα αγαπάμε το ίδιο όταν πετυχαίνουν και το ίδιο όταν δεν τα καταφέρνουν;

Η αποδοχή και η έγκριση των γονιών του είναι από τα ισχυρότερα βοηθήματα για το παιδί.

Τα παιδιά, η Άνοιξη κι η Πρωτομαγιά

Thursday, 26 April 2012

spring_children_800x500Με τον καιρό αρκετά καλό πια και την Πρωτομαγιά προ των πυλών είναι ευκαιρία τα μικρά μας να καταλάβουν τι σημαίνει Άνοιξη.
Έτσι το Σαββατοκύριακο, αντί να τα πάτε κινηματογράφο ή θέατρο, πάρτε τα και πηγαίνετε μια βόλτα ακόμη και σε ένα πάρκο μέσα στην πόλη. Δείξτε τους τα λουλούδια και τα δέντρα και εξηγείστε τους πώς ο καιρός βοηθάει, για να ανθίσουν.
Ακόμη αγοράστε από ένα φυτώριο φυτά και χώμα και φυτέψτε τα μαζί σε γλάστρες. Δείξτε τους πώς να τα περιποιούνται και πείτε τους πως είναι δική τους υποχρέωση να τα ποτίζουν.
Ή αγοράστε ένα φυτολόγιο (όπως αυτά που είχαμε στο σχολείο) και κόψτε φυλλαράκια από τα δέντρα και τα φυτά που συναντάτε στο δρόμο για τον παιδικό σταθμό ή το σχολείο. Πείτε τους όσα ξέρετε για το κάθε δέντρο και αναζητήστε μαζί πληροφορίες από το διαδίκτυο.

<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 82 - 90 από 284
 

Επισκέπτες

 This site has seen 7.481.072 hits to-date.   This site has seen 7.481.072 hits to-date.   This site has seen 7.481.072 hits to-date.   This site has seen 7.481.072 hits to-date.   This site has seen 7.481.072 hits to-date.   This site has seen 7.481.072 hits to-date.   This site has seen 7.481.072 hits to-date.

Δημοσκόπηση

Σας αρέσει ο ιστότοπος μας;

Αποτελέσματα
Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Δήμου Κορυδαλλού
Δήμος Κορυδαλλού
Cine Παραδεισος
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Αθλητισμού
ΕΔΑΠΕ Δήμου Κορυδαλλού
Σταύρος Κασιμάτης
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Πολιτισμού
Δημοσκόπιο

Ο Καιρός στον Κορυδαλλό

 Ο καιρός τώρα
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 25 °C
Tuesday, 19 Jun
Μερική λιακάδα με καταιγίδες Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία: 22 ως 28 °C
Wednesday, 20 Jun
Μερική λιακάδα με καταιγίδες Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία: 22 ως 29 °C
Thursday, 21 Jun
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 19 ως 30 °C

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 89 επισκέπτες σε σύνδεση

Συνδικάτο

RSS 2.0
ATOM 0.3