Είστε εδώ: Αρχική Σελίδα arrow Τα Νέα μας arrow Ενημέρωση γονέων
Καλώς ήρθατε στο Νέο Ιστότοπο των Βρεφικών και Παιδικών σταθμών του Δήμου Κορυδαλλού !

Ενημέρωση γονέων

Thursday, 17 May 2012

Αγαπητοί γονείς ,
Όπως γνωρίζετε όλα τα προηγούμενα χρόνια το Υπουργείο Εσωτερικών, η Νομαρχία και τώρα η Περιφέρεια ζητούσε από τον Πρόεδρο των Βρεφονηπιακών Σταθμών να στείλει τον προγραμματισμό για προσλήψεις Παιδαγωγικού προσωπικού το αργότερο μέχρι το Μάρτιο εκάστου έτους και μ’ αυτό τον τρόπο ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος των Βρεφονηπιακών Σταθμών προσδιόριζαν τον αριθμό των φιλοξενουμένων βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους Σταθμούς.
ΔΥΣΤΥΧΏΣ μέχρι σήμερα 14/5/2012 δεν έχει ζητηθεί  από κανένα Δήμο της χώρας από τους αρμόδιους φορείς ο προγραμματισμός προσλήψεων σε Παιδαγωγικό προσωπικό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα : Ο αριθμός των φιλοξενούμενων βρεφών – νηπίων να καθορίζεται από τη δυνατότητα του μόνιμου παιδαγωγικού προσωπικού που διαθέτουμε να εξυπηρετεί τα παιδιά με ασφάλεια.

Η δυνατότητα φιλοξενίας βρεφών και νηπίων είναι ετησίως 530 παιδιά, προσθέτοντας και τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Κορυδαλλού.
Η μεταφορά των περιφερειακών σταθμών στους κεντρικούς σταθμούς, μαζί με τη λειτουργία του νέου ιδιόκτητου βρεφονηπιακού σταθμού, θα φιλοξενεί τον ίδιο αριθμό βρεφών – νηπίων, (530), συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών των εργαζομένων του Δήμου Κορυδαλλού.
Γι’ αυτό το λόγο, (της μη έγκρισης προσλήψεων παιδαγωγικού προσωπικού), τα αποτελέσματα των εγγραφών θα ανακοινωθούν μέχρι τέλος Ιουλίου, προκειμένου κάθε οικογένεια να γνωρίζει και να προγραμματίσει τι θα πράξει.
Εφ΄ όσον έχουμε έγκριση και έχουν προσληφθεί 25 παιδαγωγοί (ΠΕ Νηπιαγωγοί και ΤΕ Βρεφονηπιοκόμοι) μέχρι το Σεπτέμβριο του 2012, μόνον τότε θα    ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα  ονόματα των παιδιών που θα φιλοξενηθούν.
Απαιτούμε η κεντρική διοίκηση να λειτουργήσει προς όφελος των πολιτών διότι εμείς ως Δημοτική αρχή, ο Δήμαρχος και εγώ προσωπικά παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, φροντίσαμε να λειτουργήσουν οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί χωρίς να λείψει ούτε μία παιδαγωγός, εξασφαλίζοντας όλες τις παροχές για τα παιδιά μας, χωρίς καμία έκπτωση, διαθέτοντας: α) Παιδίατρο, β) Εργοθεραπεύτρια, γ) Γυμναστή, δ) Δύο Μουσικούς, ε) Ποιοτική υγιεινή και διατροφή στα παιδιά μας, στ) Παροχή φαρμακευτικού υλικού, ζ) Παροχή εποπτικού υλικού και φυσικά χωρίς να λείψει ούτε μία μέρα η θέρμανση ή ότι άλλο χρειαζόταν.  


Με εκτίμηση και γνώμονα το κριτήριο ότι
ο κάθε Πολίτης – Δημότης πρέπει να είναι
ενημερωμένος υπεύθυνα σε ότι τον αφορά.

Η ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

Επισκέπτες

 This site has seen 7.239.923 hits to-date.   This site has seen 7.239.923 hits to-date.   This site has seen 7.239.923 hits to-date.   This site has seen 7.239.923 hits to-date.   This site has seen 7.239.923 hits to-date.   This site has seen 7.239.923 hits to-date.   This site has seen 7.239.923 hits to-date.

Δημοσκόπηση

Σας αρέσει ο ιστότοπος μας;

Αποτελέσματα
Cine Παραδεισος
Δήμος Κορυδαλλού
Σταύρος Κασιμάτης
ΕΔΑΠΕ Δήμου Κορυδαλλού
Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Δήμου Κορυδαλλού
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Αθλητισμού
Δημοσκόπιο
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Πολιτισμού

Ο Καιρός στον Κορυδαλλό

 Ο καιρός τώρα
Κυρίως συννεφιασμένος Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία: 12 °C
Tuesday, 20 Feb
Καταιγίδες Καταιγίδες
Θερμοκρασία: 9 ως 12 °C
Wednesday, 21 Feb
Καταιγίδες Καταιγίδες
Θερμοκρασία: 11 ως 14 °C
Thursday, 22 Feb
Κυρίως συννεφιασμένος με καταιγίδες Κυρίως συννεφιασμένος με καταιγίδες
Θερμοκρασία: 10 ως 16 °C

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 107 επισκέπτες σε σύνδεση

Συνδικάτο

RSS 2.0
ATOM 0.3