Είστε εδώ: Αρχική Σελίδα arrow Τα Νέα μας arrow Τα παιδιά μας μαθαίνουν την ανακύκλωση
Καλώς ήρθατε στο Νέο Ιστότοπο των Βρεφικών και Παιδικών σταθμών του Δήμου Κορυδαλλού !

Τα παιδιά μας μαθαίνουν την ανακύκλωση

Thursday, 24 January 2013

teamfortheworld-recyclingΤα παιδάκια των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κορυδαλλού, παρακολούθησαν τις προηγούμενες ημέρες και συμμετείχαν ενεργά στη Συνεδρία Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίσης της Μ.Κ.Ο. ''ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ 2004+'' .
Μέσα από το παιχνίδι και από ανακυκλώσιμα υλικά, τα παιδάκια μας έμαθαν να ξεχωρίζουν σε τι ακριβώς χρησιμεύουν οι μπλε κάδοι ανακύκλωσης, από τι υλικό ειναι φτιαγμένα διάφορα αντικείμενα που παρουσίασε η ομάδα και πως μπορούν να τα ανακυκλώσουν. Οι μικροί μας φίλοι έπαιξαν, ανακύκλωσαν και κατανόησαν τις βασικές έννοιες της ανακύκλωσης. 
Η γενική θεματολογία ήταν η προστασία του περιβάλλοντος, η εξοικονόμηση ενέργειας και η συμβολή όλων μας στην αποτροπή της κλιματικής αλλαγής.

Εμείς από την πλευρά μας, ευχαριστούμε την ομάδα Περιβαλλοντολόγων που μας επισκέφτηκε και τη συγχαίρουμε για το έργο της.

Η συνεδρία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ''Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού'' για τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην περιφέρεια Αττικής του Υπουργείου Εργασίας . Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ.

 

Επισκέπτες

 This site has seen 7.697.489 hits to-date.   This site has seen 7.697.489 hits to-date.   This site has seen 7.697.489 hits to-date.   This site has seen 7.697.489 hits to-date.   This site has seen 7.697.489 hits to-date.   This site has seen 7.697.489 hits to-date.   This site has seen 7.697.489 hits to-date.

Δημοσκόπηση

Σας αρέσει ο ιστότοπος μας;

Αποτελέσματα
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Πολιτισμού
ΕΔΑΠΕ Δήμου Κορυδαλλού
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Αθλητισμού
Cine Παραδεισος
Δήμος Κορυδαλλού
Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Δήμου Κορυδαλλού
Δημοσκόπιο
Σταύρος Κασιμάτης

Ο Καιρός στον Κορυδαλλό

 Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 17 °C
Sunday, 23 Sep
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 19 ως 31 °C
Monday, 24 Sep
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 20 ως 31 °C
Tuesday, 25 Sep
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 17 ως 26 °C

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 64 επισκέπτες σε σύνδεση

Συνδικάτο

RSS 2.0
ATOM 0.3