Είστε εδώ: Αρχική Σελίδα arrow Ενημερωτική Εκδήλωση: «Εμβολιάζομαι για να προστατεύσω όσους αγαπώ»
Καλώς ήρθατε στο Νέο Ιστότοπο των Βρεφικών και Παιδικών σταθμών του Δήμου Κορυδαλλού !

Μήνυμα Δημάρχου Κορυδαλλού

th_dimarxos_korydalloy

Σας καλωσορίζω στο νέο διαδικτυακό τόπο των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας, που εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια ενίσχυσης της φροντίδας των παιδιών προσχολικής ηλικίας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά και στις οικογένειες τους ένα περιβάλλον ασφαλές και άρτιο παιδαγωγικά, που θα δημιουργήσει τις σωστές βάσεις για την εξέλιξή τους.

Σας εύχομαι καλή περίηγηση.

Σταύρος Κασιμάτης

Μήνυμα Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου

th_proedros_paidikonΚαλωσορίζουμε τους λιλιπούτειους φίλους μας στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Κορυδαλλού, με ιδιαίτερη αγάπη και αίσθημα ευθύνης. Μοναδικός σκοπός και μέλημα μας είναι η καθημερινή φύλαξη και φροντίδα τους, η προσεκτική ημερήσια μεσογειακή διατροφή τους, η διαπαιδαγώγηση και η ψυχαγωγία τους , ενώ βρισκόμαστε πάντοτε  δίπλα στους γονείς  για οτιδήποτε χρειαστούν. Παράλληλα τα προετοιμάζουμε μέσα από την πολύπλευρη νοητική συναισθηματική, κοινωνική και ψυχοσωματική τους ανάπτυξη για την ομαλή μετάβασή τους από την οικογενειακή ζωή στο σχολικό περιβάλλον.

Ελένη Γαλανοπούλου

Ενημερωτική Εκδήλωση: «Εμβολιάζομαι για να προστατεύσω όσους αγαπώ»

Tuesday, 20 December 2016

Εμβολιάζομαι

Με μεγάλη συμμετοχή γονέων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου από τη Διεύθυνση των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κορυδαλλού ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το εμβόλιο της Γρίπης σε βρέφη, παιδιά και ενηλίκους για την αναγκαιότητα του εμβολίου της γρίπης, στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, στα παιδιά, στους επαγγελματίες υγείας, στο παιδαγωγικό προσωπικό. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ και τον Σύλλογο Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Τμήματος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών, ιδρυτής και για πολλά χρόνια Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας.

Συντονιστής ήταν ο Διευθυντής της Παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Λυκούργος Κανάρης και Διδάκτωρ της παιδιατρικής ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ οι ομιλητές Σωτήριος Τσιόδρας, Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας- Λοιμωξιολόγος και Σύμβουλος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Λιάνα Μαϊλη, παιδίατρος των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κορυδαλλού με εξειδίκευση στην Παιδιατρική Φυματολογία και Ασπασία Μιχαλάκη, Γενικός Ιατρός, Πρόεδρος Συλλόγου Αποφοίτων Μεταπτυχιακού «Διεθνής Ιατρική –Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» απάντησαν σε ερωτήσεις και έλυσαν απορίες του κοινού.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Λαμπρινή Μάνου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Γιώργος Μακρυνός, οι Εντετελμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επικοινωνίας Παύλος Γερακάρης και ΚΑΠΗ Μαρία Διακάτου, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Πάχος, τον οποίο ευχαρίστησε η Ελένη Γαλανοπούλου, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος των Βρεφονηπιακών Σταθμών για την βοήθεια του στην προμήθεια των εμβολίων.

Η κα Γαλανοπούλου στο τέλος της εκδήλωσης εμβολίασε το προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών, στέλνοντας το μήνυμα «εμβολιάζομαι για να προστατεύσω όσους αγαπώ».

Εμβολιάζομαι

Εμβολιάζομαι

Εμβολιάζομαι

 
PHP Σφάλμα [Warning]
PHP Σφάλμα [Warning]
PHP Σφάλμα [Warning]

Στίχοι

PHP Σφάλμα [Warning]

Ζωγραφιές

PHP Σφάλμα [Warning]

Αριθμοί

PHP Σφάλμα [Warning]

Επισκέπτες

 This site has seen 7.770.545 hits to-date.   This site has seen 7.770.545 hits to-date.   This site has seen 7.770.545 hits to-date.   This site has seen 7.770.545 hits to-date.   This site has seen 7.770.545 hits to-date.   This site has seen 7.770.545 hits to-date.   This site has seen 7.770.545 hits to-date.

Δημοσκόπηση

Σας αρέσει ο ιστότοπος μας;

Αποτελέσματα
Σταύρος Κασιμάτης
Δήμος Κορυδαλλού
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Πολιτισμού
Δημοσκόπιο
Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Δήμου Κορυδαλλού
ΕΔΑΠΕ Δήμου Κορυδαλλού
Cine Παραδεισος
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Αθλητισμού

Ο Καιρός στον Κορυδαλλό

 Ο καιρός τώρα
Μερική συννεφιά Μερική συννεφιά
Θερμοκρασία: 17 °C
Thursday, 18 Oct
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 14 ως 23 °C
Friday, 19 Oct
Περιοδικά σύννεφα Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία: 15 ως 24 °C
Saturday, 20 Oct
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 16 ως 24 °C

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 41 επισκέπτες σε σύνδεση

Συνδικάτο

RSS 2.0
ATOM 0.3