Είστε εδώ: Αρχική Σελίδα arrow Αρχική Σελίδα
Καλώς ήρθατε στο Νέο Ιστότοπο των Βρεφικών και Παιδικών σταθμών του Δήμου Κορυδαλλού !

Μήνυμα Δημάρχου Κορυδαλλού

th_dimarxos_korydalloy

Σας καλωσορίζω στο νέο διαδικτυακό τόπο των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας, που εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια ενίσχυσης της φροντίδας των παιδιών προσχολικής ηλικίας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά και στις οικογένειες τους ένα περιβάλλον ασφαλές και άρτιο παιδαγωγικά, που θα δημιουργήσει τις σωστές βάσεις για την εξέλιξή τους.

Σας εύχομαι καλή περίηγηση.

Σταύρος Κασιμάτης

Μήνυμα Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου

th_proedros_paidikonΚαλωσορίζουμε τους λιλιπούτειους φίλους μας στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Κορυδαλλού, με ιδιαίτερη αγάπη και αίσθημα ευθύνης. Μοναδικός σκοπός και μέλημα μας είναι η καθημερινή φύλαξη και φροντίδα τους, η προσεκτική ημερήσια μεσογειακή διατροφή τους, η διαπαιδαγώγηση και η ψυχαγωγία τους , ενώ βρισκόμαστε πάντοτε  δίπλα στους γονείς  για οτιδήποτε χρειαστούν. Παράλληλα τα προετοιμάζουμε μέσα από την πολύπλευρη νοητική συναισθηματική, κοινωνική και ψυχοσωματική τους ανάπτυξη για την ομαλή μετάβασή τους από την οικογενειακή ζωή στο σχολικό περιβάλλον.

Ελένη Γαλανοπούλου

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους γονείς

Tuesday, 17 July 2012

krinoΣε μια σχολική κοινότητα ένα από τα βασικά στοιχεία της εύρυθμης λειτουργίας της είναι και η αρμονική συνεργασία των παιδαγωγών με τους γονείς των παιδιών.
Έχουμε την τύχη να ανήκουμε σε μία από αυτές τις κοινότητες, που οι σχέσεις μας με τους γονείς όχι μόνο είναι αρμονικές, αλλά και αλληλέγγυες .
Αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση, καθώς και για την πολύτιμη βοήθειά τους σε όλες μας τις δραστηριότητες.

Με εκτίμηση

Η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος
Ελένη Γαλανοπούλου

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής μέσω Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Monday, 16 July 2012

paidikos_640x480Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής - δηλώσεις στους Παιδικούς Σταθμούς για το πρόγραμμα « Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής » για την περίοδο  2012 -2013 της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), που αφορά  μητέρες εργαζόμενες, άνεργες, εκτός δημοσίων υπαλλήλων.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.eetαα.gr

και για την αίτηση , τις ωφελούμενες μητέρες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ΕΔΩ

Ανακοίνωση για τους κλιματιζόμενους χώρους του Δήμου

Tuesday, 10 July 2012

hlios-me-dontisΟ Δήμος Κορυδαλλού ενημερώνει τους κατοίκους του ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών οι κλιματιζόμενες αίθουσες όλων των ΕΔΑΠΕ θα παραμείνουν ανοιχτές καθημερινά από τις 8 το πρωϊ ως τις 8.00 το βράδυ. Το Σαββατοκύριακο θα παραμείνουν ανοιχτές οι αίθουσες του Β' και ΣΤ' ΕΔΑΠΕ.
Οι αίθουσες των ΕΔΑΠΕ βρίσκονται:
(A΄) ΕΔΑΠΕ ΗΠΕΙΡΟΥ 115
(Β΄) ΕΔΑΠΕ Δ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ 43
(Γ΄) ΕΔΑΠΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 30
(Δ΄) ΕΔΑΠΕ ΘΗΡΑΣ 41
(Ε΄) ΕΔΑΠΕ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ & ΠΕΛΟΠΙΔΑ 9
(ΣΤ΄) ΕΔΑΠΕ ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ 10.

Επίσης τίθεται σε επιφυλακή η Δημοτική Αστυνομία για δημότες που έχουν επείγουσα ανάγκη και δεν έχουν μέσο μετακίνησης.

Σχετικά με την "Πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα" μπορείτε να πληροφορηθείτε από την ιστοσελίδα του Δήμου Κορυδαλλού πατώντας ΕΔΩ.

O καλοκαιρινός αποχαιρετισμός των προνηπίων...

Thursday, 28 June 2012

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή αποφοίτησης των προνηπίων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κορυδαλλού στο θέατρο Θανάσης Βέγγος. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης  η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών, Ελένη Γαλανοπούλου, καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς .
Το θέμα της φετινής γιορτής ήταν «Μουσικό Ταξίδι στην Ελλάδα τα τελευταία 100 χρόνια» .Τα παιδιά χόρεψαν ανά παιδικό σταθμό διαφορετική χορογραφία, ανάλογα με την εποχή που εκπροσωπούσαν και μας ταξίδεψαν με τραγούδι και χορό.
Αναλυτικά με τη σειρά που παρουσιάστηκαν οι παιδικοί σταθμοί χόρεψαν :
Το  5ο Παιδικό τμήμα: Παραδοσιακό Θρακιώτικο
Το  9ο Παιδικό τμήμα: Νησιώτικο
Το  3ο Παιδικό τμήμα (αγόρια): Ρεμπέτικο
Το  3ο Παιδικό τμήμα (κορίτσια): Τραγούδι από τη δεκαετία του ’50
Το  2ο Παιδικό τμήμα (αγόρια): Χασάπικο
Το  6ο Παιδικό τμήμα: Τραγούδι από τη δεκαετία του ’60
Το  2ο Παιδικό τμήμα (κορίτσια): Τραγούδι από τη δεκαετία του ’70
Το  4ο Παιδικό τμήμα: Τραγούδι από τη δεκαετία του ’80
Το  7ο Παιδικό τμήμα: Τραγούδι από τη δεκαετία του ’90
Το  8ο Παιδικό τμήμα: Τραγούδι από τη δεκαετία του 2000


Τα παιδιά βίωσαν τη χαρά της δημιουργικής έκφρασης μέσα από την τέχνη της μουσικής και της κίνησης, καθώς και την επιβράβευση των γονιών τους που τα χειροκρότησαν κατενθουσιασμένοι.
Ευχαριστούμε τις παιδαγωγούς και το βοηθητικό προσωπικό των τμημάτων.

Οργάνωση – Επιμέλεια : Σοφία Ζαρταλούδη (Δασκάλα Μουσικής)
Δημήτρης Κοτσίρης (Δάσκαλος Μουσικής)
Δημήτρης Καλλής (Δάσκαλος Γυμναστικής)

Αποχαιρετάμε τους μικρούς μας καλλιτέχνες και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή τους και πάντα να γελάνε ευτυχισμένα !

Με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα

Monday, 18 June 2012

που πρωτογιορτάστηκε στις 19 Ιουνίου 1910 και έκτοτε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου

Φιλιά σ’ όλους τους μπαμπάδες. Να σας χαιρόμαστε!

Οι καλλιτέχνες των εργαστηρίων μας παρουσιάζουν...

Thursday, 07 June 2012

prosklisi_ergastirion_paidikon_700x496

Η γιορτή αποφοίτησης των προνηπίων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας

Wednesday, 30 May 2012

prosklisi_paidikon_new

Επιστολή Υφυπουργού προς το Συμβούλιο της Επικρατείας

Thursday, 17 May 2012

Στο μεταξύ με σκοπό την επίλυση του μεγάλου θέματος της δυσλειτουργίας των δήμων εξ αιτίας της απαγόρευσης προσλήψεων, ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρης Κουκουλόπουλος, με επιστολή του προς το Συμβούλιο της Επικρατείας ζητεί να γίνουν 9.403 κατ' εξαίρεση προσλήψεις για τους δήμους της χώρας, (και συγκεκριμένα 4.703 προσλήψεις στις υπηρεσίες καθαριότητας, 4.000 συμβάσεις για ναυαγοσώστες, δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς και πυρασφάλεια, 500 υδρονομείς άρδευσης και 700 στελέχη για τις δημοτικές παιδικές κατασκηνώσεις) καθώς όπως αναφέρει:

Διαβάστε περισσότερα...

Ενημέρωση γονέων

Thursday, 17 May 2012

Αγαπητοί γονείς ,
Όπως γνωρίζετε όλα τα προηγούμενα χρόνια το Υπουργείο Εσωτερικών, η Νομαρχία και τώρα η Περιφέρεια ζητούσε από τον Πρόεδρο των Βρεφονηπιακών Σταθμών να στείλει τον προγραμματισμό για προσλήψεις Παιδαγωγικού προσωπικού το αργότερο μέχρι το Μάρτιο εκάστου έτους και μ’ αυτό τον τρόπο ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος των Βρεφονηπιακών Σταθμών προσδιόριζαν τον αριθμό των φιλοξενουμένων βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους Σταθμούς.
ΔΥΣΤΥΧΏΣ μέχρι σήμερα 14/5/2012 δεν έχει ζητηθεί  από κανένα Δήμο της χώρας από τους αρμόδιους φορείς ο προγραμματισμός προσλήψεων σε Παιδαγωγικό προσωπικό.

Διαβάστε περισσότερα...

Δωρεάν εξετάσεις την Ημέρα της Μητέρας - Κυριακή 13 Μαΐου

Thursday, 10 May 2012

mothers_day_2012Δωρεάν εξετάσεις προσφέρει το μαιευτήριο «Μητέρα» σε όλες τις γυναίκες που θα το επισκεφθούν την Κυριακή 13 Μαΐου, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.

Οι δωρεάν εξετάσεις αφορούν σε:
-  Εξέταση Β' Χοριακής Γοναδοτροπίνης, για τις γυναίκες που θέλουν να μάθουν εάν θα γίνουν μητέρες. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης, παρέχεται η δυνατότητα προνομιακού τιμοκαταλόγου για εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου.
-   Προληπτικό Έλεγχο Αναιμίας για όλες τις μητέρες και για τα παιδιά τους, Παιδιατρικό Check up ή κλινική εξέταση στο Ιατρείο Ελέγχου Βάρους Παίδων/ Εφήβων του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ.
-   Προληπτικό Ελεγχο Οστεοπόρωσης για τις γυναίκες άνω των 50 ετών.

Οι παραπάνω παροχές ισχύουν κατόπιν ραντεβού, μέχρι τέλος του χρόνου.

Αιτήσεις εγγραφών μέσω Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Wednesday, 09 May 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

eetaaΣας ενημερώνουμε ότι οι Βρεφονηπιακοί &  Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας έχουν επιλεγεί με 3 Δομές στο πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας  Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) για την δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για την περίοδο 2011-2012 και 2012-2013 που αφορά ωφελούμενες μητέρες ( εργαζόμενες, άνεργες εκτός δημοσίων υπαλλήλων ) με παιδιά ηλικίας 2,5ετών  και άνω .
Από την μέχρι τώρα ενημέρωση για την περίοδο φιλοξενίας «Σεπτέμβριο του 2012 έως Ιούλιο 2013», οι αιτήσεις υπολογίζεται ότι θα γίνουν στο διάστημα 15 Ιουνίου με 15 Ιουλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες : www.eetaa.gr ή στα τηλέφωνά μας 2104949298 - 2104946113  

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αιτήσεις προς τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς που ξεκινούν στις 14/5/2012 είναι ανεξάρτητες από τις αιτήσεις της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος
Ελένη Γαλανοπούλου

 
PHP Σφάλμα [Warning]
PHP Σφάλμα [Warning]
PHP Σφάλμα [Warning]

Στίχοι

PHP Σφάλμα [Warning]

Ζωγραφιές

PHP Σφάλμα [Warning]

Αριθμοί

PHP Σφάλμα [Warning]

Επισκέπτες

 This site has seen 7.853.290 hits to-date.   This site has seen 7.853.290 hits to-date.   This site has seen 7.853.290 hits to-date.   This site has seen 7.853.290 hits to-date.   This site has seen 7.853.290 hits to-date.   This site has seen 7.853.290 hits to-date.   This site has seen 7.853.290 hits to-date.

Δημοσκόπηση

Σας αρέσει ο ιστότοπος μας;

Αποτελέσματα
Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Δήμου Κορυδαλλού
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Αθλητισμού
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Πολιτισμού
Δημοσκόπιο
Δήμος Κορυδαλλού
Cine Παραδεισος
Σταύρος Κασιμάτης
ΕΔΑΠΕ Δήμου Κορυδαλλού

Ο Καιρός στον Κορυδαλλό

 Ο καιρός τώρα
Βροχή Βροχή
Θερμοκρασία: 11 °C
Sunday, 18 Nov
Βροχή Βροχή
Θερμοκρασία: 13 ως 16 °C
Monday, 19 Nov
Περιοδικά σύννεφα Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία: 13 ως 19 °C
Tuesday, 20 Nov
Καταιγίδες Καταιγίδες
Θερμοκρασία: 17 ως 19 °C

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 26 επισκέπτες σε σύνδεση

Συνδικάτο

RSS 2.0
ATOM 0.3