Είστε εδώ: Αρχική Σελίδα arrow Αρχική Σελίδα
Καλώς ήρθατε στο Νέο Ιστότοπο των Βρεφικών και Παιδικών σταθμών του Δήμου Κορυδαλλού !

Μήνυμα Δημάρχου Κορυδαλλού

th_dimarxos_korydalloy

Σας καλωσορίζω στο νέο διαδικτυακό τόπο των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας, που εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια ενίσχυσης της φροντίδας των παιδιών προσχολικής ηλικίας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά και στις οικογένειες τους ένα περιβάλλον ασφαλές και άρτιο παιδαγωγικά, που θα δημιουργήσει τις σωστές βάσεις για την εξέλιξή τους.

Σας εύχομαι καλή περίηγηση.

Σταύρος Κασιμάτης

Μήνυμα Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου

th_proedros_paidikonΚαλωσορίζουμε τους λιλιπούτειους φίλους μας στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Κορυδαλλού, με ιδιαίτερη αγάπη και αίσθημα ευθύνης. Μοναδικός σκοπός και μέλημα μας είναι η καθημερινή φύλαξη και φροντίδα τους, η προσεκτική ημερήσια μεσογειακή διατροφή τους, η διαπαιδαγώγηση και η ψυχαγωγία τους , ενώ βρισκόμαστε πάντοτε  δίπλα στους γονείς  για οτιδήποτε χρειαστούν. Παράλληλα τα προετοιμάζουμε μέσα από την πολύπλευρη νοητική συναισθηματική, κοινωνική και ψυχοσωματική τους ανάπτυξη για την ομαλή μετάβασή τους από την οικογενειακή ζωή στο σχολικό περιβάλλον.

Ελένη Γαλανοπούλου

Διορθωμένοι Πίνακες από Ε.Ε.Τ.Α.Α..

Tuesday, 11 September 2012

Όπως άμεσα σας ενημερώσαμε, οι συμπληρωματικοί πίνακες ωφελουμένων/επιλαχουσών μητέρων που αναρτήθηκαν στις 7/9/2012 ανακλήθηκαν.

Στην παρακάτω διεύθυνση, έχουν αναρτηθεί οι νέοι τελικοί πίνακες. Μπορείτε να ανατρέξετε στις σελίδες που αφορούν το Δήμο μας, από 339 εώς και 350.

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-09-07_oristika-gynaikwn/epilex_domes_02.pdf

Επείγουσα Ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Monday, 10 September 2012

Με επείγουσα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της η Ε.Ε.Τ.Α.Α. πληροφορεί οτι:

Οι συμπληρωματικοί πίνακες ωφελουμένων / επιλαχουσών που αναρτήθηκαν στις 7/9/2012, ανακλήθηκαν, λόγω σφαλμάτων που εντοπίστηκαν σε ορισμένες δομές (υπεράριθμες θέσεις). Οι διορθωμένοι πίνακες θα αναρτηθούν εντός της ημέρας.

Πατείστε ΕΔΩ.

Αγαπητοί γονείς,

Monday, 10 September 2012

Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, αντοχή, ελπίδα, αγάπη και αλληλεγγύη μεταξύ μας.
Δημιουργική σχολική χρονιά στα παιδιά μας, που αποτελούν το μέλλον μας στην αυριανή κοινωνία μας.

Αγαπητοί γονείς,
Οφείλω να σας ενημερώσω ότι μέχρι σήμερα 10/9/12 θα φιλοξενηθούν στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας 500 (πεντακόσια) παιδιά.    
Υπάρχει η δυνατότητα κτιριακά να φιλοξενηθούν επιπλέον παιδιά στους Παιδικούς Σταθμούς μας, υπό την προϋπόθεση πρόσληψης Νηπιαγωγών και Βρεφονηπιοκόμων.
Όταν πραγματοποιηθούν οι παραπάνω προσλήψεις, θα σας ενημερώσουμε αμέσως.

Διαβάστε περισσότερα...

Συμπληρωματικός Πίνακας Εγγραφών

Monday, 10 September 2012

Για το Συμπληρωματικό Πίνακα Ωφελουμένων γυναικών μέσω του προγράμματος "Εναρμόνιση  Οικογενειακής & Επαγγελματικής ζωής" της Ε.Ε.Τ.Α.Α. στα πλαίσια του Ε.Σ.Π.Α. που αφορά το Δήμο Κορυδαλλού ανατρέξτε στις σελίδες 346 έως 357 πατώντας ΕΔΩ.

Πρόγραμμα "Στηρί-ΖΩ" - Τράπεζα Τροφίμων & Ειδών Πρώτης Ανάγκης δημιουργεί ο Δήμος Κορυδαλλού

Friday, 07 September 2012

STHRIZOΜε το πρόγραμμα «Στηρί-ΖΩ» και την Τράπεζα Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης συνεχίζει ο Δήμος Κορυδαλλού τις δράσεις στήριξης των πολιτών που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση και βρίσκονται αντιμέτωποι με τη φτώχεια.
Στόχος της Τράπεζας είναι η έμπρακτη αλληλεγγύη και η στήριξή τους σε μηνιαία βάση προκειμένου να εξασφαλίζουν βασικά είδη καθημερινής διατροφής και ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.
«Στις συνθήκες οξυμένης κρίσης η αλληλεγγύη είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε την κοινωνική μας συνοχή» αναφέρει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης. «Ο Δήμος Κορυδαλλού μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών λειτουργεί σε καθημερινή βάση το πρόγραμμα σίτισης για 130 άτομα μεταξύ των οποίων και 25 παιδιά. Ο αριθμός όμως των συμπολιτών μας που καταφεύγουν στο Δήμο για να βρουν ακόμα και βασικά είδη, αυξάνεται συνεχώς. Είμαστε αποφασισμένοι, παρά τις δύσκολες συνθήκες και για την αυτοδιοίκηση, να στηρίξουμε συμπολίτες μας που σήμερα μας έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ. Όμως η συμμετοχή του Δήμου δεν αρκεί. Χρειαζόμαστε και τη συμμετοχή όλης της τοπικής κοινωνίας, συλλογικών φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών».
Η Τράπεζα Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης στο πλαίσιο του προγράμματος «Στηρί-ΖΩ» θα λειτουργεί στο κτίριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλ. Μέμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποτελέσματα Εγγραφών περιόδου 2012-2013

Monday, 06 August 2012

Τα αποτελέσματα των εγγραφών στους Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κορυδαλλού για την περίοδο 2012 - 2013

- Βρεφικά τμήματα & Επιλαχόντες

- 1oς Παιδικός σταθμός

- 2ος Παιδικός σταθμός

- 3ος-4ος Παιδικός σταθμός

- 5ος Παιδικός σταθμός

- 6ος-8ος Παιδικός σταθμός

- 7ος-9ος Παιδικός σταθμός

- Επιλαχόντες Παιδικών σταθμών

- Πίνακας Ωφελουμένων γυναικών μέσω του προγράμματος "Εναρμόνιση  Οικογενειακής & Επαγγελματικής ζωής" της Ε.Ε.Τ.Α.Α. στα πλαίσια του Ε.Σ.Π.Α.

- (ΝΕΟ ! 10/09/2012 ! ) Συμπληρωματικός Πίνακας Ωφελουμένων γυναικών μέσω του προγράμματος "Εναρμόνιση  Οικογενειακής & Επαγγελματικής ζωής" της Ε.Ε.Τ.Α.Α. στα πλαίσια του Ε.Σ.Π.Α. (βλέπε σελίδες 346 - 357)

- (ΝΕΟ !! 10/09/2012!! ) Ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. για ΑΝΑΚΛΗΣΗ των συμπληρωματικών πινάκων

- (ΝΕΟ !!! 11/09/2012 !!!) ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ του Συμπληρωματικού Πίνακα Ωφελουμένων γυναικών μέσω του προγράμματος "Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής ζωής" της Ε.Ε.Τ.Α.Α. στα πλαίσι του Ε.Σ.Π.Α. (βλέπε σελίδες 339 - 350)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

- Απαραίτητη προϋπόθεση για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στα Παιδικά τμήματα για την περίοδο 2012-2013 είναι να αυτοεξυπηρετούνται .
- Να έχει γίνει ο πλήρης  εμβολιασμός που αντιστοιχεί στην ηλικία τους.
- Οι υπεύθυνες των τμημάτων θα ενημερώσουν τους γονείς των  βρεφών – νηπίων που έγιναν δεκτά  στις αρχές Σεπτεμβρίου .
- Παρακαλούνται οι γονείς να προσκομίσουν στις υπεύθυνες των τμημάτων το εκκαθαριστικό σημείωμα οικονομικού έτους 2012, έτσι ώστε να γίνει ο υπολογισμός της οικονομικής εισφοράς με τα νέα οικονομικά δεδομένα  .  

Ένα νέο μεγάλο έργο προχωρά στην υλοποίησή του - 2ο Κλειστό Γυμναστήριο στον Άνω Κορυδαλλό

Tuesday, 31 July 2012

Η κατασκευή ενός νέου Κλειστού Γυμναστηρίου έρχεται να προστεθεί στα μεγάλα έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν στην πόλη μας.
Έτσι
- μετά το έργο της ανάπλασης της οδού Δημητρακοπούλου,
dhmitrakopoulou_800x244του μεγαλύτερου έως σήμερα έργου για την πόλη μας που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, ανάπλαση που περιλαμβάνει τη διαμόρφωση σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας και όλων των κάθετων δρόμων που συνδέουν την Δημητρακοπούλου με την οδό Ταξιαρχών, από την πλ. Ελευθερίας έως την οδό Γεννηματά, καθώς και τη διαμόρφωση χώρων στάθμευσης, την κατασκευή νέων πεζοδρομίων αλλά και την τοποθέτηση φωτισμού και πρασίνου (στη φωτογραφία μακέτα του έργου)

- μετά τη δημοπράτηση για την εξασφάλιση της συνέχισης της κατασκευής του 6ου-8ου Δημοτικού σχολείου6o-8o_640x480,
ο σχεδιασμός του οποίου περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο, α΄όροφο και αύλιο χώρο με γήπεδο μπάσκετ, συνολικής επιφάνειας αιθουσών 2.084 τ.μ. και του οποίου η κατασκευή είχε διακοπεί με ευθύνη του αναδόχου του έργου,

(στη φωτογραφία το υπό κατασκευή σχολείο)


- μετά την έναρξη της κατασκευής του ΜΕΤΡΟ στον Κορυδαλλό,
plateia_elefteherias_01_640x480με την εγκατάσταση ήδη εργοταξίου στο κέντρο της πλατείας Ελευθερίας προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες αρχικές εργασίες ενός έργου που όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης βγάζει από τη συγκοινωνιακή απομόνωση τον Κορυδαλλό και δίνει νέες προοπτικές για την ποιότητα ζωής και την ανάπτυξη, όχι μόνο της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής

(στη φωτογραφία διακρίνεται η περίφραξη στην πλ. Ελευθερίας)

- στην περιοχή του Άνω Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην έκταση των 12 στρεμμάτων επί της οδού Σταματοπούλου,stamatopoulou_640x480πρόκειται να κατασκευαστεί το 2ο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης. Το έργο είχε δημοπρατηθεί από τον ΟΣΚ, τον Ιούλιο του 2010 και η κατασκευή του εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, εξασφαλίζοντας πλήρως τη χρηματοδότηση του έργου, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος, ο οποίος τονίζοντας την ιδιαίτερη προτεραιότητα που δίνει η δημοτική αρχή στην απόκτηση υποδομών στον τομέα της νεολαίας, του αθλητισμού και της παιδείας, δεν παράλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στέφανο Χρήστου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Σ.Κ Ηρακλή Δρούλια που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόταση του Δήμου.

(στη φωτογραφία μέρος της έκτασης των 12 στρεμμάτων της οδού Σταματοπούλου)

"διακοπές στην πόλη μου" 2012

Thursday, 26 July 2012

Η τελική εκδήλωση του προγράμματος "διακοπές στην πόλη μου" στο Δημοτικό αμφιθέατρο "Θανάσης Βέγγος", αφιερωμένη στον ερχομό του ΜΕΤΡΟ στον Κορυδαλλό. Στο φετινό πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης φιλοξενήθηκαν 300 παιδιά και για άλλη μια φορά το σύνθημα μας παρέμεινε:
Ναι στην πόλη!Ναι στην κατασκήνωση! -   Ναι στον Κορυδαλλό!

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους γονείς

Tuesday, 17 July 2012

krinoΣε μια σχολική κοινότητα ένα από τα βασικά στοιχεία της εύρυθμης λειτουργίας της είναι και η αρμονική συνεργασία των παιδαγωγών με τους γονείς των παιδιών.
Έχουμε την τύχη να ανήκουμε σε μία από αυτές τις κοινότητες, που οι σχέσεις μας με τους γονείς όχι μόνο είναι αρμονικές, αλλά και αλληλέγγυες .
Αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση, καθώς και για την πολύτιμη βοήθειά τους σε όλες μας τις δραστηριότητες.

Με εκτίμηση

Η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος
Ελένη Γαλανοπούλου

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής μέσω Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Monday, 16 July 2012

paidikos_640x480Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής - δηλώσεις στους Παιδικούς Σταθμούς για το πρόγραμμα « Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής » για την περίοδο  2012 -2013 της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), που αφορά  μητέρες εργαζόμενες, άνεργες, εκτός δημοσίων υπαλλήλων.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.eetαα.gr

και για την αίτηση , τις ωφελούμενες μητέρες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ΕΔΩ

Ανακοίνωση για τους κλιματιζόμενους χώρους του Δήμου

Tuesday, 10 July 2012

hlios-me-dontisΟ Δήμος Κορυδαλλού ενημερώνει τους κατοίκους του ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών οι κλιματιζόμενες αίθουσες όλων των ΕΔΑΠΕ θα παραμείνουν ανοιχτές καθημερινά από τις 8 το πρωϊ ως τις 8.00 το βράδυ. Το Σαββατοκύριακο θα παραμείνουν ανοιχτές οι αίθουσες του Β' και ΣΤ' ΕΔΑΠΕ.
Οι αίθουσες των ΕΔΑΠΕ βρίσκονται:
(A΄) ΕΔΑΠΕ ΗΠΕΙΡΟΥ 115
(Β΄) ΕΔΑΠΕ Δ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ 43
(Γ΄) ΕΔΑΠΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 30
(Δ΄) ΕΔΑΠΕ ΘΗΡΑΣ 41
(Ε΄) ΕΔΑΠΕ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ & ΠΕΛΟΠΙΔΑ 9
(ΣΤ΄) ΕΔΑΠΕ ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ 10.

Επίσης τίθεται σε επιφυλακή η Δημοτική Αστυνομία για δημότες που έχουν επείγουσα ανάγκη και δεν έχουν μέσο μετακίνησης.

Σχετικά με την "Πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα" μπορείτε να πληροφορηθείτε από την ιστοσελίδα του Δήμου Κορυδαλλού πατώντας ΕΔΩ.

 
PHP Σφάλμα [Warning]
PHP Σφάλμα [Warning]
PHP Σφάλμα [Warning]

Στίχοι

PHP Σφάλμα [Warning]

Ζωγραφιές

PHP Σφάλμα [Warning]

Αριθμοί

PHP Σφάλμα [Warning]

Επισκέπτες

 This site has seen 7.242.022 hits to-date.   This site has seen 7.242.022 hits to-date.   This site has seen 7.242.022 hits to-date.   This site has seen 7.242.022 hits to-date.   This site has seen 7.242.022 hits to-date.   This site has seen 7.242.022 hits to-date.   This site has seen 7.242.022 hits to-date.

Δημοσκόπηση

Σας αρέσει ο ιστότοπος μας;

Αποτελέσματα
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Αθλητισμού
Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Δήμου Κορυδαλλού
Δημοσκόπιο
ΕΔΑΠΕ Δήμου Κορυδαλλού
Cine Παραδεισος
Δήμος Κορυδαλλού
Σταύρος Κασιμάτης
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Πολιτισμού

Ο Καιρός στον Κορυδαλλό

 Ο καιρός τώρα
Καταιγίδες Καταιγίδες
Θερμοκρασία: 11 °C
Thursday, 22 Feb
Κυρίως συννεφιασμένος με καταιγίδες Κυρίως συννεφιασμένος με καταιγίδες
Θερμοκρασία: 9 ως 16 °C
Friday, 23 Feb
Μερικώς συννεφιασμένος με δυνατές βροχές Μερικώς συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Θερμοκρασία: 10 ως 16 °C
Saturday, 24 Feb
Βροχή Βροχή
Θερμοκρασία: 9 ως 13 °C

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 20 επισκέπτες σε σύνδεση

Συνδικάτο

RSS 2.0
ATOM 0.3